Anti-age behandelingen

Over ons ...

Alles wat wij doen, doen we met liefde en passie!

 

Beerzel (Putte) is de nieuwe locatie van het Wellnessinsituut, dat sinds 2001 in Antwerpen al naam en faam maakte met doeltreffende, hier en daar zelfs 'revolutionaire' gelaatscorrecties.  Het lijstje bekende televisiemensen die hier al langer naar volle tevredenheid regelmatig kwamen 'bijtanken en verjongen' zal er ongetwijfeld alleen maar langer op worden.

 

"Dixie de Bois"

 

Onze specialisatie is acné, rimpels, wallen, donkere kringen, droogte en pigmentatievlekken.

Crèmes zijn vaak goed samengesteld maar vanwege hun structuur op oliebasis bereiken ze enkel de bovenste huidcellen die vaak al dood zijn, de onderliggende cellen krijgen deze voedingsstoffen niet. Het water in onze cellen vermengt niet met olie of vet waar crèmes uit opgebouwd zijn.


Het Wellnessinstituut heeft een behandeling bedacht dat meer dan 15 producten naar de bodem van je huid pompt.

 

Zuurstofbehandeling anti age

Cryo zeer sterke hydratatie en verminderd couperose

Gelaatslifting met electrostimulatie

Microdermabrasie


Onze behandelingen

Cryo-zuurstof lifting

behandeling

Een stralende, frisse en jonge teint


​De veroudering van onze huid is te wijten aan het steeds minder opnemen van zuurstof en deze is nodig om een cel te laten delen.

Door zuurstof tot diep in het bindweefsel te pompen gaan de afstervende cellen zich terug beter herstellen en krijgen een grote hoeveelheid producten aangepast aan uw huid op je juiste plaats. We veroorzaken ook een onmiddellijke celdeling.


Koude werd altijd al gebruikt in de medische wereld om na operaties het lichaam te kalmeren, ontzwellen, doorbloeden en zuurstof te laten opnemen. Koude heeft ook de eigenschap om op te slorpen en daarom is uw huid vaak droger in de winter omdat u het niet de huid niet kan voeden met producten.  Onze Cryo techniek laat uw huidcellen meer zuurstof opnemen en de aangepaste producten brengen de voeding tot diep in de cellen. Het toestel is -5° en geeft doorbloeding aan de aders.

 

Deze behandeling is sterk hydraterend, verstevigt, hermoduleert en herstructureert uw huid, werkt rimpeltjes weg, is zuurstofopnemend, bevorderd het celvernieuwingsproces en is een ontstekingsremmend effect op acné. Bovendien ontzwelt het de oppervlakte van uw huid en geeft het een stralende, frisse en verjongende teint.


Rimpels komt voort uit spieren die verslapen. Met de electrostimulatie techniek uit de medische wereld, trainen wij uw spieren terug op hun plaats en zo wordt het gelaat weer opgelift.


Microdermabrasie verwijdert zachtjes de dode huidcellen aan het oppervlakte. Het Wellnessinstituut was het eerste instituut dat in Antwerpen deze techniek toepaste. We merken dat deze methode niet overal correct wordt toegepast. In dit geval geldt „less is more”. Hoe minder cellen er verwijderd worden hoe meer levende cellen we krijgen door deling hoe dikker en meer glans  de huid krijgt. Hoe meer cellen er afgehaald worden hoe dunner de huid wordt. De huid mag niet rood zijn na de behandeling.

 COMCIT™

Creëer snel terug jeugdigheid met COMCIT™


Deze techniek zorgt voor het verstevigen van uw bindweefsel.


COMCIT™ maakt gebruik van een revolutionaire handset om de huid snel te koelen terwijl op hetzelfde ogenblik de Microchanneling Roller pijnloos over het gelaat beweegt om zo door de epidermis te dringen. Hierdoor creëert men honderden microscopische kanaaltjes in de papillaire huidlaag, zodat een krachtige infusie van actieve ingrediënten zoals stamcellen en hyaluron uw huid een effectieve huidverjongende boost geven.

 

 Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar:

 

• een zichtbare vermindering van lijntjes en rimpels

• een stevigere, jongere en dikkere huid

• een ongelofelijke energieboost

• bevordert de aanmaak van elastine en collageenaangroei.


.

Anti-acne behandelingen

Voor een zuivere, acnevrije huid...


Zuurstof werkt ontstekingsremmend. Dat merk je als je een wonde hermetisch afsluit, deze niet geneest maar blootstelt aan de zuurstof in de lucht deze herstelt.


Door hoge druk worden aangepaste producten die ontstekingsremmend en talgverminderend zijn tot diep bij de talgkliertjes en hun bovenliggende lagen gepompt. Hierdoor krijgt een onsteking geen kans meer. Dit kan je niet verkrijgen met producten bovenop de huid te smeren omdat het water in onze huid zich niet vermengd met de olie of crème waaruit deze producten samengesteld zijn.


Het resultaat van een paar behandelingen is zeer snel merkbaar zelfs bij zeer ernstige acné.


Er is een aangepaste prijs voor onze tieners.